Chado teepood

Esileht / Teed / - Hei cha / - Yunnan hei cha

- Yunnan hei cha

- Yunnan hei cha

Tume pu erh ( shou 熟), mida nimetatakse ka "keedetud" või "küpseks", on läbinud fermentatsiooni (fa xiao) erinevatele tasemetele enne, kui on kooki pressitud. Hiina keeles "wo dui“ (臥 堆), see samm on sarnane kompostimisega. Tee kuhjatakse, niisutatakse ja kaetakse tihti termotekigam, et suurendada sisemist kuumust, mis omakorda kiirendab sealseid protsesse. Mõnikord lisatakse teed, mis on juba fermenteeritud, et edendada vajalike bakterite kasvu. Protsessi saab peatada igal hetkel, aga tavaline "täis" fermentatsiooni aeg on 45-60 päeva. Fermentatsiooni aeg võib ka sõltuda vabrikus kasutatavast retseptist.

 

List
Grid
Järjesta: