Šokolaadid

  Nagu tee puhul, nii ka šokolaadi oma valikusse võttes oleme maitsnud rohkelt erinevaid variante ning andnud endast parima, et tuua teieni selline šokolaad, mis oleks valmistatud kõrgkvaliteetsest toorainest, mahepõllumajanduslikke ja eetilisi huve silmas pidades ning eelkõige – mis maitseks lihtsalt võrratult! Toetame siin valikus Prantsusmaa šokolaadimeistrit François Pralus'd. Tema töö on erakordne, kuna on üks vähestest Prantsusmaal, kes toodab ise oma šokolaadi parimatest kakaoistandustest pärit kuivatatud kakaoubadest. Francois kirjeldab oma teekonda kakaooast šokolaaditahvlini selliselt: " Enne tootmisprotsessi teen kakaoubadest sarnaselt taimeteele tõmmise, lisan veidike suhkrut ning jätan seisma. See maitse, mis joogis avaldub, annab mulle täpse suuna, kuidas selle kakaooaga töötada ning millisel viisil šokolaadis tema parimad omadused välja tuua." Julgustame Sind proovima tema loodud maiuspalu, mis on nii palju enamat kui lihtsalt šokolaad...

ET