Chado kingisoovitused!

Tegime Chados Sulle sel aastal kingivalimise lihtsaks! Alljärgnevalt leiad laia valiku erinevaid karaktereid ja tüüpe, kelle seast võid leida just selle, kellele kingitegemisega kimpus oled. Leidsime, et just selliseid pöördumisi tuleb meieni teepoes jõuluajal enim ning hea meelega jagame oma soovitusi. Oleme kindlad, et Chados leidub suurepärane kingitus nii naabrimehele kui südamesõbrale!

 

 Sõbrale, kes tahab kohvist loobuda – Yerba mate

 
Oled kuulnud teda pidevalt kaeblemas kohvi ebameeldivate kõrvalmõjude üle, ent siiski harjumused ei luba loobuda? Soovitame suurepärast alternatiivi – Lõuna-Ameerikast pärit taimetee Yerba Mate annab tugevat kestvat energiat ning ei tekita seejuures ärevust ega liigset happelisust. Lisaks soodustab mate ainevahetus. Loe siit lisaks selle vägeva taime kohta: https://www.chado.ee/blogs/news/hello

 

Mul on uinumisega probleeme – Damiana, Kummel, GABA

 
Kui õhtuti kimbutab rahutus ning raske on päeva virr-varrist maha tulla, siis võib aidata hästi Mehhikost pärit Damiana taimetee – veidi suitsuse ja ürdise maitsega tõmmisel on tõeliselt lõõgastav mõju! Hästi sobib sekka lisada ka vana head kummelit. Ka Taiwanilt pärit Gaba oolong toimib tänu teelehtede erilisele lämmastiktöötlusele rahustavalt ning on pehme ja sumeda maitsega.

 

Magusasõbrale – Piimane oolong, Pralus' võrratud šokolaadid

 
Kui tead, et sõber ei jäta kindlasti magustoitu vahele ning teinekord tundub, et ta seda ainult söökski, siis Piimane oolong oma kreemise ja karamellise maitsega on tõeliste maiasmokkade unistus! Tee on laktoosivaba ning looduslike maitsetega on heledast oolongist saanud tõeline koorekommi konkurent.

Aga kui kuidagi ilma ei saa, siis loomulikult leiad maiasmokale Chadost ka võrratuid šokolaade ja kakaod!

 

Lastele ja vanavanematele - Maasika-Kiivi, Roheline Unistus

 
Lastele juba kärbseid pähe ei aja – kui neile midagi ei meeldi, siis ega neid hea jutuga ümber ka ei veena. Ja nii on enamasti ka vanavanematega! Meie punased marjateed on end korduvalt tõestanud laste lemmikutena, nende marjane ja magus maitse on väikeste ja suurte teesõprade kindel valik! Kofeiinivaba maitseelamus on ka näiteks rohelise rooibose pehme ja kreemine taimetee segu.

 

Japanoloogile – Bio Matcha Ikigai, Kagoshima Gyokuro Premium

 
See sõber, kes alatasa käib Jaapanis, räägib või unistab sellest, satub vaimustusse kõigist imelikest rohelistest teejookidest ja valib alati kohtumiseks Jaapani restorani, hindab kindlasti kõrgelt just sellist kingitust. Meie Jaapani teed on mahedalt kasvatatud teepõõsaselt, puhta, klaari ja umamise maitsega elamused!

 

Sellele vennale, kes nooruses rändas Aasias – Chai

 
Su sõber rändas nooruses seljakotiga mööda Aasiat ringi. Nüüd on ta rännakutega tagasi kodumaale jõudnud ning teil on plaan jõulude ajal kohtuda. Parim kink talle Chadost on muidugi Chai! See Indiast pärit musta tee ja vürtside segu toob talle kindlasti naeratuse näole ja õndsa nostalgiahetke südamesse!

 

Sügav meditatiivne sisekaemus – eriteed ehk eriliste haruldaste tee-elamuste valik

 
Kui tead, et su sõber seikleb sügaval teemaailma avarustes ning hindab teejoomist kui meditatiivset kogemust, siis temale sobib suurepäraseks kingiks kaugetelt maadelt toodud ning erakogudest pärit, ühe võimsa teetseremoonia jao kaupa erilistelt pakitud eriteede kollektsioon. Tule tutvu valikuga kohapeal meie vanalinna kaupluses!

 

Nukrameelsele tegelasele – Jasmiini pärlid 


Kui tead kedagi, kes on vajaks natuke lohutust või väikest tugepakkuvat märkamist, siis valge tee jasmiiniga võib olla just see, mis vajalikku kosutust pakub! Valge tee puhas ja siidine maitse ühes jasmiini rõõmustava kergusega toovad ka hallimasse argipäeva sära.

 

 Maainimesele – Majapuerh

 
Kui su sõber elab maal ning väidab, et tema seda peenet välismaa teed ei joo ning eelistab selle asemel oma aia ürte, siis üllata teda hoopiski mitte peenutseva, vaid tugeva, maise, kergelt robustse ja soojaandva puerh teega! See on fermenteeritud tume tee Hiinast ning tõmmise metsane maitse ja aroom mõjuvalt hubaselt ka kõige suuremale kodumaa mulla austajale!

 

Ülemusele – Kagoshima Gyokuro Premium, Golden Needles

 
Kui tahad oma ülemusele muljet avaldada tõeliselt kõrgkvaliteetse maitseelamusega, siis need valikud ei vea sind alt! Gyokuro on Jaapani tee koorekiht – väikesed tumerohelised peened lehed ja tugevalt umamine maitse on seiklusliku meelega ülemusele kindel rõõm! Golden Needles punane ehk must tee on valmistatud vaid teetaime pungadest. Lehed näevad välja kui kuldsed nõelakesed ning maitse on puhas, klassitsistlik ja eeterlik. Vanakooli bossile kindel valik!

Kinkekaardi fännidele – Chado kinkekaart

 
Tead, et sõber käib tihti Chados ning juba armastab meie teesid, ent pole kindel, millist ta veel proovinud ei ole? Sellisel juhul on suurepärane mõte meie teepoe kinkekaart!

Või ehk oled kuulnud teda rääkimas teetseremooniatest või tead, et talle neil osaleda meeldib, siis on just teetseremoonia kinkekaart tore mõte! Viimase võid leida meie vanalinna kauplusest! See annab talle vabalt valitud tseremoonial osalemise võimaluse, kus saab teed kogeda sügavalt ja rahulikus meditatiivses atmosfääris. Lisa saad lugeda siit: http://www.teeline.org


Vanemad postitused Uuemad postitused