Oh ei, miks see jälle minuga juhtub? Ma ju püüdsin olla nii ettevaatlik! Võib-olla oled mõelnud nõnda, kui kuuled taas heledat klirinat, mis tähistab teravalt ühe teekannu või -kausi elu lõppu. See on täiesti inimlik ning asjad meie elus ongi suurel määral mõeldud kasutamiseks, kuid ometi kui miski, mille oled valinud hoole ja äratundmisrõõmuga ning millest on saanud vargsi Su truu igapäevakaaslane, ettehoitatuseta maha kukub, muudab see meele mõruks.
Märki, mis need kannud endast teemaailma jätnud, on raske ülerõhutada, nagu ka nende võlu täpselt sõnadesse panna. Savikannu rolli kirjeldab hästi vana Hiina ütlus: „Vesi on tee ema, Yixing on tee isa.“...
Gongfu?! Otsetõlkes ’oskuslik teevalmistamine’, gongfucha on Hiina Chaozhou piirkonnast pärit tee valmistamise stiil, mille erinevad vormid on nüüdseks laialt levinud üle Hiina ja ka väljaspoole. Stiili viljeleja vaatab enda ees olevaid teelehti ning küsib: „Kuidas saaksin teid kõige paremini valmistada, kuidas saaksin kasutada teie täit potensiaali?“...